For Virksomheder

Restart tilbyder et 360 graders eftersyn af din virksomhed

Restart hjælper med at opkvalificere medarbejdere via uddannelse, så medarbejdernes kompetencer matcher virksomhedens kompetencebehov. Vores store viden om erhvervsuddannelser, akademiuddannelserne og kurser gør, at vi kan rådgive omkring, hvordan medarbejderne lettest og hurtigst bliver uddannet.

Copenhagen Business HUB er del af Restart, og vi kan derfor også tilbyde rådgivning til virksomheder der er i vækst, men som har større ambitioner. Copenhagen Business HUB har værktøjerne og netværket til at løse jeres udfordringer. Vi hjælper både med at analysere på virksomhedens økonomi og nøgletal samtidig med, at vi giver inspiration til, hvordan man åbner dørene til nye markeder.

Hvorfor?

I 2020 forventes der at mangle 7.000 faglærte i region Hovedstaden. Det vil give flaskehalse for virksomhederne og kan i værste fald medføre tab af ordrer og markeder. Det er derfor vigtigt, at I som virksomhed overvejer, hvordan I kan investere i fremtiden og sikre jer faglært arbejdskraft, så I fortsat er konkurrencedygtige. Uddannelse medvirker til, at I øger jeres konkurrenceevne, sikrer den daglige drift og giver virksomheden mere motiverede og fleksible medarbejdere.

Fordele ved uddannelse af medarbejdere er bl.a.:

  • Uddannelse af medarbejdere giver jeres virksomhed et positivt image i omverdenen og medvirker til, at fastholde og tiltrække dygtige medarbejdere.
  • Uddannede medarbejdere mindsker problemer med flaskehalse og driftsfejl.
  • Gennemtræk af medarbejdere, manglende opmærksomhed og arbejdsulykker påfører virksomhederne store udgifter. Uddannelse er derfor mere en investering end en udgift.

Der er altså mange gode grunde til at give jeres medarbejdere mulighed for at blive faglærte eller akademiuddannede.

Med ”Restart – kompetenceforsyning til virksomheder i hovedstaden” bliver det meget lettere. Her får virksomheden en direkte adgang til konsulenter, der sammen med virksomheden skaber de rigtige uddannelsesløsninger.

Ved at benytte Restart får I

  • Én kontaktperson
  • Et samlet overblik over uddannelsesmulighederne
  • Et styringsværktøj til direkte implementering
  • Mulighed for at tiltrække ny arbejdskraft gennem uddannelse
cool cirkel

KONTAKT OS
Ring til os
på tlf. 21 70 81 02
Hvis I ønsker at høre mere om muligheden for opkvalificering af jeres medarbejdere.

Vi hjælper jer.