Partnere

Restart ønsker at skabe værdi for virksomheder og medarbejdere.

Vi samarbejder derfor med mange uddannelsesinstitutioner, for på den måde, at kunne tilbyde det bredeste uddannelsessortiment til jer.

Projektpartnere

Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium: H.C. Ørsted Gymnasiet, EUX, 10. klasse og kurser og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet med fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation.

TEC har ca. 4500 årselever, over 700 ansatte og skoler på 7 adresser i Storkøbenhavn. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, et stort udvalg af kurser og efteruddannelse og et teknisk gymnasium fordelt på tre afdelinger.

Vi samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser, nationalt og internationalt.

NEXT rummer mange forskellige erhvervs-, ungdoms- og efteruddannelser, så vi kan matche næsten alle fremtidsdrømme – uanset talent og interesse. 

Vi tilbyder:

  • 40 erhvervsuddannelser
  • 10 eux-uddannelser
  • 4 gymnasieuddannelser fordelt på 6 gymnasier  
  • 5 retninger i 10. klasse
  • 200 kurser

Vi lever for at gøre en ægte forskel for den enkelte virksomhed gennem sparring om ledelse, strategi, udvikling eller tendenser indenfor fx digitalisering og bæredygtighed.

Vi er ejet af de 29 kommuner i Region Hovedstaden, som forvalter en del af den statslige erhvervsfremme-indsats via os.

I Danmark ses støtte til erhvervslivet som en god og værdig investering i fællesskab og fremtid. Vi udgør den nære del af indsatsen, den der er tæt på dig og din virksomhed – geografisk og vidensmæssigt. Den uvildige 1:1 sparring koster kun din tid, vilje og virkelyst, og hvert år hjælper vi mere end 1000 virksomheder med målrettet information, konkretisering og planlægning etc.

U/NORD er din vej videre med en virkelighedsnær erhvervsuddannelse eller gymnasial uddannelse, som giver mulighed for enten at blive elev og arbejde som faglært eller tage en videregående uddannelse.

U/NORD er en uddannelsesinstitution med 670 medarbejdere, over 14.000 elever og kursister og en overordnet uddannelsesportefølje bestående af erhvervsrettet 10. klasse, gymnasiale uddannelser i form af HHX, HTX og STX, samt de merkantile og tekniske erhvervsuddannelser EUD, EUX, EUV og EUS. Derudover har vi også Kursuscenter, Praktikcenter og Modtageklasser. Vores uddannelser udbydes på otte adresser i Frederikssund, Helsingør, Hillerød og Lyngby.

Netværkspartnere

På Zealand udbyder vi videregående uddannelser på fuld tid og deltid. Vi sikrer løbende uddannelsernes aktualitet og kvalitet i samarbejde og dialog med regionens virksomheder – de virksomheder, som vores dimittender er i praktik i og får job i. Vores målsætning er at skabe anvendelig viden, der sikrer de studerendes, virksomhedernes og regionens konkurrenceevne nu og i fremtiden.

Vores undervisere har brancheerfaring fra erhvervslivet, brænder for deres fagområder og har fokus på virksomhedernes behov. Zealand er tæt på de studerende og erhvervslivet i hele regionen med vores fem afdelinger i Køge, Nykøbing Falster, Næstved, Roskilde og Slagelse. Desuden har vi en uddannelsesstation i Holbæk, der åbnede i 2019.

Vi er Københavns største og mest fleksible voksenuddannelse med masser af muligheder for unge og voksne i København.

Det er vores opgave og vores passion at hjælpe dem, der har brug for at uddanne sig og finde den vej, de drømmer om at gå. Vi tilbyder uddannelse på mange forskellige niveauer alt sammen i et mangfoldigt uddannelsesmiljø lige i hjertet af det gamle København. 

Vi forsøger altid at sammensætte et forløb, der matcher den enkelte kursists behov. Læs om hvem vi er, se vores adresser og find vores seneste strategi.

På KEA udbyder vi en lang række praksisrettede videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelor­niveau.

Vores uddannelser udvikles i nært samarbejde med erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland.

KEA fungerer desuden som videnscenter for offentlige og private virksomheder.

KEA udbyder uddannelser indenfor fire områder:

  • Uddannelser indenfor byggeriet
  • Digitale uddannelser
  • Design-uddannelser
  • Uddannelser indenfor det tekniske område

Hotel- og Restaurantskolen har siden 1922 uddannet kokke, tjenere og andre elever til hotel- og restaurationsbranchen. Vi uddanner mere end 850 elever og 3500 kursister årligt.

Vi vil skabe en fagskole, der med respekt for naturen og den verden vi lever i, uddanner fremtidens håndværkere inden for mad, måltider og værtskab til at gøre en meningsfuld forskel, både i deres egne arbejdsliv og for samfundet.

Med afsæt i stolte fagtraditioner skal skolens elever flytte gastronomien, hverdagsmaden og gæstgiveriet til nye højder. Til gavn og glæde for os alle.

Cphbusiness har danske og internationale videregående uddannelser inden for: Salg og Markedsføring, Service og Oplevelse, Økonomi og Finans, Innovation og Teknologi, Ledelse og Kommunikation samt Laboratorie og Miljø.

Uddannelserne kan tages på fuldtid eller på deltid sideløbende med et job og er udviklet i tæt samarbejde med erhvervslivet. Det er uddannelser, som skaber værdi for dig og for din nuværende eller kommende arbejdsplads.

Cphbusiness har afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og har desuden aktiviteter på Bornholm. Vi har ca. 5.800 fuldtidsstuderende (heraf ca. 650 internationale studerende), 1.400 deltidsstuderende og 430 medarbejdere.